Summer 2020: Voorbereidingen in volle gang

Alle lichten staan op groen: onze zomer 2020 staat in het teken van de Alpen! We zetten ons werkritme even op pauze en bereiden ons voor op een heerlijke vier maanden doen waar we zin in hebben.

Wat ik me erbij voorstel (roze bril alert): veel in de natuur zijn, hiken, vliegen, af en toe een via ferrata, kampvuurtjes bouwen, wildkamperen, zwemmen, wat aan ‘t nieuwe camperbusje knutselen, voor het eerst sinds lange tijd op fietsvakantie, veel boeken lezen, minstens één spannend vol bivouac avontuur, beter leren ukulele spelen, spontane ontmoetingen met inspirerende mensen en oude bekenden, meer bekend raken met trailrunning en uitgebreid socializen met vliegvrienden tijdens de parapente-competities.
Mijn roze bril zet ik liever niet af. Toch komen er ongetwijfeld af en toe ook minder leuke dingen aan bod zoals autopech, regenachtige dagen, blessures, plannen die in het water vallen of onderlinge frustraties.

Te hoge verwachtingen? Nee hoor, we kijken gewoon wat er op ons afkomt, en maken er een mooie tijd van. De bedoeling is om eens te verlangzamen, pas op de plaats te maken, om te genieten van het leven en elkaar zonder alle bezigheden zo efficiënt mogelijk in de dag te passen. Slow down!

De voorbereidingen voor deze zomer zijn zeer uiteenlopend. Alle onderdelen vragen wat aandacht. Ik neem je mee in de volgende thema’s:

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts van Karlien? Klik dan rechtsonder op ‘volg’! 

Plaats een reactie